Boligforeninger

Bolig­foreninger

Fast samarbejdspartner

Søger I en fast samarbejdspartner i jeres boligforening, til vedligeholdelse og istandsættelse af ejendommen? Hos Nordliv Byg har vi en bred portefølje af andels- og ejerforeninger, som vi arbejder tæt sammen med og har derfor lang erfaring og gennemgående viden omkring, hvad det indebærer at istandsætte og vedligeholde større ejendomme.

Vi kan varetage en række forskellige opgaver, både store og små, i og omkring jeres ejendom. Nogle af de opgaver vi typisk udfører er:

Med Nordliv Byg på holdet får I en fast samarbejdspartner, som holder overblikket og sørger for at jeres ejendom er sund og velholdt. Gennem vores brede netværk af samarbejdspartnere fra andre håndværksfag, er vi i stand til at varetage hovedentreprisen på renoveringsopgaver, ligesom vi kan trække på malere hvis trappeopgangene trænger, elektrikere hvis strømmen svigter etc.

Flyttelejligheder

Når lejlighederne i jeres forening overdrages, kan det være nødvendigt at udføre forbedringer eller i nogle tilfælde komplette renoveringer. Afhængigt af reglerne og aftalerne i jeres forening kan dette være købers, sælgers eller udlejers ansvar at arbejdet udføres, men uanset hvad, er der store fordele ved at have en fast tømrer tilknyttet foreningen eller ejendommen. Vi vil få et gennemgående indblik i lejlighederne i jeres ejendom og vil derfor kunne optimere arbejdsprocesserne, således at der både kan spares tid og penge.

Få en skræddersyet løsning

Hvis I er interesserede i at få lettet hverdagen og have en velholdt ejendom gennem et fast samarbejde med en professionel fagmand, så kontakt Nordliv Byg. Vi lægger vejen forbi og besigtiger ejendommen, og i fællesskab finder vi frem til en skræddersyet aftale, der matcher de ønsker og behov I har i foreningen. Vi kan kontaktes på telefon 20 40 91 60 og på e-mail info@nordlivbyg.dk.