Hovedentreprenør

Hoved­entreprenør

Vi følger jeres projekt til dørs

Søger I en hovedentreprenør til jeres næste erhvervsbyggeri? Hos Nordliv Byg har vi mere end 15 års erfaring i byggebranchen og har gennem årene opbygget et solidt og kompetent netværk af samarbejdspartnere på tværs af forskellige faggrupper.

Vi tilbyder derfor at varetage hovedentreprisen på jeres næste projekt. Vi er med allerede i idé og projekteringsfasen, og følger projektet hele vejen i mål. Vi klarer størstedelen af det udførende arbejde, og står naturligvis for koordineringen af andre håndværkere, når nødvendigt. Vi har bred erfaring med at agere hovedentreprenør på:

Med Nordliv Byg som hovedentreprenør på jeres næste byggeri er jeres projekt i trygge hænder fra start til slut. Vi bestræber os altid på at levere tidssvarende og gennemtænkte løsninger, hvor funktionalitet, æstetik og kvalitet går op i en højere enhed.

Byggestyring der giver ro i maven

Når vi træder til som hovedentreprenør på jeres erhvervsbyggeri er det med visheden om at det er et stort projekt, som er forbundet med store investeringer, og hvor der bliver stillet store krav til det færdige resultat. Vi har derfor fokus på at føre en grundig og gennemsigtig dialog med jer, så I altid er opdaterede på projektets status, hvad der bliver lavet hvornår og hvad I kan forvente. Vi gør en dyd ud af at der skal være ro i maven, når I entrerer med Nordliv Byg.

Dan rammen om jeres næste byggeprojekt

Kontakt Nordliv Byg i dag og lad os sammen danne rammen om jeres næste byggeri. Vi lægger vejen forbi og tager en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe jer, hvad vi kan tilbyde, hvilke idéer I har mv.

Vi kan kontaktes på telefon 20 40 91 60 og på e-mail info@nordlivbyg.dk.