Kontor­renovering

Kontor­renovering

Giv kontoret nyt liv med en renovering

Arbejdsmiljø spiller en stor rolle i enhver virksomhed. De fysiske rammer har stor indflydelse på både personalets humør og produktivitet, ligesom virksomhedens eller kontorets indretning også har stor indvirkning på de kunder og gæster der besøger jer.

Drømmer I om mere plads, bedre akustik eller et højere funktionalitets- og facilitetsniveau? Hos Nordliv Byg er vi eksperter i kontorrenovering og vi har, gennem mange år, hjulpet det danske erhvervsliv med forbedrede fysiske rammer. Med os på holdet vil du opleve:

  • Løsnings- og detaljeorienterede håndværkere
  • Kvalitetsarbejde leveret til tiden
  • Engagerede fagmænd med fokus på solid dialog og god service

Kontorrenovering er den perfekte løsning for virksomheder der ønsker at få det meste ud af deres arbejdsmiljø. Hvis i eksempelvis har hjemme i en kontorbygning af ældre dato, eller et kontorbyggeri som på anden vis ikke imødekommer jeres ønsker og behov til funktionalitet eller æstetik, kan en kontorrenovering udført af dygtige fagfolk være en oplagt løsning.

Funktionel og æstetisk optimering

Hvad end det gælder udskiftning eller installation af enkelte elementer, eller en komplet renovering og stilændring, står vi som dit foretrukne tømrerfirma klar til at varetage jeres kontorrenovering. Vi har de nødvendige kompetencer til at få jeres virksomhed i mål med drømmearbejdspladsen, og vi er med jer gennem hele processen fra første idé til færdigt projekt.

Vi varetager naturligvis gerne hovedentreprisen på jeres projekt. Vi står for koordinationen mellem alle relevante fagmænd og fører kontorrenoveringen helt i mål. Vi sætter en ære i at levere et stykke kvalitetsarbejde hver gang, samt overholde alle aftaler og deadlines. Dette er vores opskrift på glade kunder, som gennem årene er blevet bevist gang på gang. Vi er et team af dygtige og passionerede medarbejdere, som gennem en tæt kundedialog samt en høj faglig stolthed giver vores kunder det bedste resultat.

Lad os tage en snak

Står I foran en kontorrenovering eller et lignende projekt, så lad os tage en snak. Vi kan bistå med rådgivning og vejledning allerede fra idé/­projekteringsfasen. Vi kan kontaktes på telefon 20 40 91 60 og på e-mail info@nordlivbyg.dk.