Boligforening vinduesudskiftning

Boligforening vinduesudskiftning

Udskiftning af vinduer og døre i boligforeninger

Hos Nordliv Byg har vi mange års erfaring med vinduesudskiftning i ejer- og andelsboligforeninger samt større erhvervsejendomme. Vinduer og døre har vigtige funktioner i enhver ejendom. Der kan være mange penge at spare på at restaurere eller udskifte sine vinduer i foreningen, i form af lavere udgifter til varme, bedre indeklima og en sundere ejendom.

Vi tilbyder komplette løsninger tilpasset jeres ejendom og leverer kun vinduer og døre fra anerkendte kvalitetsleverandører, herunder:

  • KPK
  • Outline
  • Rationel
  • Storke

I takt med det øgede fokus på miljø og klima, har kvaliteten af vinduer været i rivende udvikling gennem det seneste årti. Mange vinduer isolerer i dag så godt, at varmetabet kun er omkring halvdelen af, hvad det var for bare 20 år siden. Vi tilbyder både 2- og 3-lags energivinduer i både træ og aluminium.

Få den rette rådgivning

I nogle tilfælde vil en restaurering eller istandsættelse af vinduerne i ejendommen være tilstrækkeligt, mens man i andre tilfælde er bedst tjent med en komplet udskiftning af vinduerne. Vinduesudskiftning kan være en stor investering, men vil ofte have tjent sig selv hjem inden for 10 år, afhængigt af standen af de eksisterende vinduer.

Hos Nordliv Byg bistår vi med rådgivning samt beregning af langsigtede udgifter med forskellige vinduestyper, så I får nøjagtig den løsning, der passer til jeres ønsker, behov og økonomi, når i skal have udført boligforening vinduesudskiftning.

Vi er med hele vejen fra projektets indledning og assisterer naturligvis også med afspærring, stillads og lifte, samt tilladelser hertil.

Tag Nordliv Byg med på holdet

Kontakt os, når I skal have boligforening vinduesudskiftning. Vi har kompetencerne og erfaringen til at føre jeres projekt i mål fra hele vejen fra start til slut. Vi kan kontaktes på telefon 20 40 91 60 og på e-mail info@nordlivbyg.dk.